Learn. Lead. Innovate.

Learn. Lead. Innovate

maanantai 18. marraskuuta 2019

KeijoBotti 24 h lukion opiskelijoiden neuvontabottina


Kehitimme Muuramen lukiolle KeijoBotti 24 h palvelun yhdessä Osaamisbotti Oy:n https://osaamisbotti.fi/ kanssa. Osaamisbotti ohjelmistorobotti hyödyntää itsessään Microsoft Teams alustaa. Muuramen lukiolle luotiin ilmainen Teams tili, joka sallii ilmaisen käytön 300 henkilölle Osaamis- ja OpoBotti tarkoituksessa.

KeijoBotti 24 h -neuvontabotti puolestaan palvelee opiskelijoita lukion kotisivulla ja vastaa niihin kysymyksiin, mitkä sille on opetettu. Taustalla on Microsoft Q&A alusta, joka hyödyntää tekoälyä. Kysymykset on kerätty lukion opiskelijoiden tekoälytiimiltä tyyliin TOP 50 kysytyintä kysymystä, jotka opiskelijoita ovat mietityttäneet. KeijoBotti 24 h löytyy osoitteesta https://botti100.azurewebsites.net/

FinEduAI tekoälyhankkeessa olemme kokeilleen ja testanneet myös Landbot alustaa. Kaikkien näiden bottien tavoitteina on parantaa asiakkaiden (opiskelijat, vanhemmat, uudet opiskelijat) palvelemista ja helpottaa myös hallinnon tehtäviä rutiininomaisissa tehtävissä ja kysymyksissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti